Blaas je oude batik nieuw leven in

Mijn lieve oma Evy had naast haar talent voor koken, ook een passie voor het maken van kleding. Tijdens haar beroep als coupeuse genoot ze ervan om anderen te voorzien van de mooiste, handgemaakte kledingstukken en gaf zij later ook aan anderen les. De zelfgemaakte trouwjurken voor haar dochters blijven voor altijd een bijzonder aandenken binnen onze familie.

Door corona werd het de hoogste tijd voor een nieuwe indoor hobby. Eindelijk had ik de gelegenheid om de naaimachine te ontdekken. Aangezien mijn omaatje er niet meer is om het mij te leren, bood mijn lieve tante aan om mij wegwijs te maken. Samen begonnen we aan het maken van batik mondkapjes. En voor ik het wist had ik de smaak te pakken! Mijn tassencollectie breidde zich al snel uit. Dat ik nieuw leven mocht blazen in oude batiks van de familie, maakte het nog specialer. 

Heb jij een batik/ikat of een stof met een soortgelijk motief liggen waar je niets mee doet? En lijkt het je leuk om deze stof om te toveren in een unieke accesoire? Ik help je hier graag bij! Tegen een kleine vergoeding maak ik met veel plezier van jouw oude batik wat leuks. Denk aan mondkapjes, verschillende modellen tassen, kussenslopen etc. Of wie weet heb jij zelf een leuk idee.

Check mijn instagrampagina @sticktobatik voor inspiratie. Geïnteresseerd? Neem dan met mij contact op voor meer informatie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s