Indische High Tea bij jou thuis!

Gisteren heb ik mijn lieve moeder verrast met mijn eigen “Siang High Tea”! Een gezellig gedekte tafel, vol met onze favoriete Indische snacks zoals lemper en frikadel djagoeng. Nu in quarantaine heb ik eindelijk weer de tijd om in omaatje haar receptenboek te duiken. Afgelopen weken ben ik dan ook behoorlijk mijn vriezer voorraadje aan het spekken (en natuurlijk automatisch ook die van mijn familie en vrienden).

Mijn moeder vroeg mij laatst, terwijl ze smikkelde van haar voorraad pastei, of ik alsjeblieft een keer lemper wilde maken. Ze waarschuwde vooraf al dat dit best wat tijd kost. Zo koppig dat ik ben, begon ik pas later op de avond aan mijn eerste lemper lading. Tot diep in de nacht was ik bezig met het rollen van de lempers. Hallo? Hoe deed oma dit? Als wij op bezoek kwamen bij oma, dan aten wij rustig schalen vol lemper weg. En nu besef ik mij pas hoeveel werk dit echt is. Des te meer respect voor mijn omaatje, die dan zelf notabene geen hap van haar lemper nam. En nu snap ik waarom: ik geniet van al die lekkernijen (hoi quarantaine kilo’s), maar ik geniet er nog meer van als ik het eten kan delen en anderen ervan zie genieten!

Dus dat bracht mij op een idee: vanaf nu lever ik een volledige Indische High Tea bij jou thuis! Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een berichtje voor meer informatie over de kosten en levering.

Advertentie

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. tineke Houtkamp schreef:

  Hallo Ann,

  Ik wil je wat vragen over de High Tea, kan je contact met me opnemen of je telefoonnummer geven,

  Groetjes,
  Tineke

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

  1. Ik heb je via Facebook een privé bericht gestuurd! Liefs

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s